Ostoskorisi on tyhjä
Etusivu   Palvelut   Yhteystiedot  

Kirjautuminen
Käyttäjätunnus

Salasana


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?Automaattinen lavansiirrin


Stowatlas-lavansiirrin on kuormalavojen liikuttamiseen suunniteltu elektroninen laite, jota voidaan käyttää syväkuormaushyllyjärjestelmissä.


Automaattinen lavansiirrin kulkee varastotunnelissa lastaten ja purkaen kuormalavahyllyjä, ja sen ohjaaminen tapahtuu trukista käsin kaukosäätimen avulla. Lavansiirtimelle annetut tehtävät laite suorittaa omatoimisesti. Saatuaan tehtävän valmiiksi se palaa alkutilaan, josta se voidaan siirtää trukilla toiseen varastotunneliin suorittamaan uutta tehtävää. Lavansiirrin toimii ladattavalla akulla. Lavansiirtimiä voi asettaa myös useamman samaan hyllyjärjestelmään, mikä lisää suorituskykyä entisestään. Automaattista lavansiirrintä voi käyttää sekä uusiin hyllyjärjestelmiin että vanhan järjestelmän saneeraukseen. Automaattinen lavansiirrin takaa parhaan mahdollisen varaston käytön tehokkuuden. 

Teknisiä tietoja:
– Nopeus: 0,8 m/s lastattuna – 1 m/s tyhjänä
– Lastauskapasiteetti: 25 kg – 1500 kg
– Sopii sekä EUR- että FIN-kuormalavoille
– Laite sopii erinomaisesti myös kylmävarastosovellutuksiin. Järjestelmä on suunniteltu toimimaan    -35 asteesta ylöspäin.
– LIFO ja FIFO –periaatteet ovat mahdollisia samassa järjestelmässä

Stowatlas-lavansiirrin on valmistettu eurooppalaisten EN-standardien mukaisesti. Kaikki laitteen osat ovat erityisissä laboratorioissa huolellisesti testattuja ja valmistettu täysin automatisoidussa tehtaassa korkeita laadun standardeja noudattaen. Stow-tuotemerkin pitkä kokemus varastojärjestelmien valmistamisessa on ollut olennainen etu automaattisen lavasiirtimen suunnittelussa ja valmistamisessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso video:
 
HT-Hyllytekniikka Oy     Mikontie 16     PL 1091     04431 JÄRVENPÄÄ     Puh. (09) 279 8200     Faksi (09) 271 0683


Tietosuojaseloste

Verkkokaupan toteutus Netello.com