Ostoskorissa 1 tuote Tilaa
Etusivu   Palvelut   Yhteystiedot  

Kirjautuminen
Käyttäjätunnus

Salasana


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?Kevytorsihyllyt

Midi_Rack.jpg


Kevytorsihylly on välimuoto kuormalavahyllylle sekä pientavarahyllylle. Se ei ole niin raskas kuin kuormalavahylly, mutta pientavarahyllyyn verrattuna kevytorsihyllyn etuna ovat kuitenkin sen suuremmat äärimitat sekä kantavuus. Se sopii siis myös raskaamman ja syvän tavaran varastoimiseen. Kevytorsihylly soveltuu erityisesti käsin kerättävien raskaiden varastotavaroiden säilytykseen.  

Kevytorsihyllyjärjestelmän rakenne on samankaltainen kuin kuormalavahyllyssä. Hyllyjärjestelmä koostuu pylväselementeistä, kevytpalkeista, lisätarvikkeista sekä joko puisista tai metallisista palkkitasoista.

Hyllypalkit kiinnitetään pylväselementteihin kannattimilla, mikä tekee hyllyn asentamisesta sekä uudelleenjärjestämisestä helppoa.

Pylväselementtien kannattimien kiinnitysaukot sijaitsevat 50 mm välein, joten hyllykorkeus on helposti säädettävissä.

Kevytorsihyllyjärjestelmissä voidaan käyttää myös pientavarahyllyjen hyllytasoja. Kevytorsi- ja pientavarahyllyjärjestelmä voidaan helposti yhdistää myös toisiinsa, sillä pylväiden kannatinaukot ovat mitoitettu yhteensopiviksi.

Avoin pylväselementti koostuu kahdesta pylväästä sekä diagonaaleista. 4500 mm korkeat ja sitä pienemmät pylväät ovat pintakäsitelty epoksimaalilla, ja niiden värinä on taivaansininen. Yli 4500 mm korkeat pylväät samoin kuin tuet ovat sinkittyjä. 
HT-Hyllytekniikka Oy     Mikontie 16     PL 1091     04431 JÄRVENPÄÄ     Puh. (09) 279 8200     Faksi (09) 271 0683


Tietosuojaseloste

Verkkokaupan toteutus Netello.com