Ostoskorisi on tyhjä
Etusivu   Palvelut   Yhteystiedot  

Kirjautuminen
Käyttäjätunnus

Salasana


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?Kuormalavahyllyt

Kuormalavahylly on lavavarastoinnin perusratkaisu, sillä se sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Kuormalavahyllyssä lavat ovat saatavilla koko ajan, ja siihen voi varastoida lähes kaiken kokoista ja painoista tavaraa: esimerkiksi EUR- ja FIN-mitoitettuja kuormalavoja, häkkejä ja laatikoita. Kuormalavahylly on helppo ja nopea asentaa.

Moduuleista rakennettava hyllyjärjestelmä takaa räätälöidyt ratkaisut, ja lisäksi kokonaisuutta on helppo muunnella. Hyllyjärjestelmä koostuu yksinkertaisimmillaan pylväselementeistä, vaakapalkeista ja hyllytasoista. Kuormalavahyllyihin on saatavilla myös laaja valikoima lisäosia kuten törmäys- ja tunnelisuojia, hyllystöritilöitä ja taka- ja päätysuojaverkkoja. Malliston laaja perusosien valikoima mahdollistaa sen, että hyllyjärjestelmän voi parhaimmillaan rakentaa jopa 30 metrin korkuiseksi. Kantavuus hyllyjärjestelmällä on suurimmillaan 45 tonnia.  

Maahantuomamme Kardex Stow -malliston tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja kestäviä. Ne ovat valmistettu Belgiassa. Kaikki Kardex Stow -tuotteet ovat huolella testattuja, ja ne täyttävät yleiseurooppalaisen kuormalavahyllystön EN-standardin mukaiset vaatimukset.

Käytetyt tuotteet -osiosta löydät lisää kuormalavahyllyjä.

Kysy lisää!


Pal Rack 1.jpg 
HT-Hyllytekniikka Oy     Mikontie 16     PL 1091     04431 JÄRVENPÄÄ     Puh. (09) 279 8200     Faksi (09) 271 0683


Tietosuojaseloste

Verkkokaupan toteutus Netello.com