Ostoskorisi on tyhjä
Etusivu   Palvelut   Yhteystiedot  

Kirjautuminen
Käyttäjätunnus

Salasana


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?Syväkuormaushylly

Syväkuormaushyllyjärjestelmä on ideaali ratkaisu silloin, kun varastoitavaa tavaraa on runsaasti ja nimikkeitä on vähän. Järjestelmän etuna on sen varastotilan käytön tehokkuus verrattuna normaaliin kuormalavahyllyjärjestelmään. Tehokkuus saavutetaan keräilykäytävien määrää vähentämällä.  Normaalista kuormalavahyllystä poiketen lavoja käsitellään pitkältä sivulta, ja näin ollen järjestelmä soveltuu sekä EUR- että FIN-kuormalavojen varastointiin.  Syväkuormaus tarjoaa turvallisen blokkisäilytyksen sellaiselle varastotavaralle, jota ei voi pinota suuria määriä päällekkäin. Syväkuormaushyllyjärjestelmä rakennetaan kuormalahyllymalliston tuotteilla.


Syväkuormaushylly toimii Last in, first out –periaatteen mukaan. Lastausjärjestys on havainnollistettu alla olevassa kuvassa. Ensimmäinen kuormalava sijoitetaan paikan yksi kohdalle.  Hyllyyn lastataan kuormalavoja ensin alhaalta ylös ja rivi kerrallaan takaalta eteen.   Hyllytavaran purku tapahtuu päinvastaisessa järjestyksessä eli ensin ylhäältä alas ja sitten edestä taakse.

KUVA

On myös mahdollista rakentaa syväkuormaushyllyjärjestelmä, joka on kummastakin päästä avoin. Tällöin hyllyjä voidaan käsitellä kahdelta käytävältä. Järjestelmä sopii tilanteeseen, jossa varastonimikkeiden määrä on hieman runsaampi ja varastoitavan tavaran määrä nimikettä kohden pienempi.


On hyvin tärkeää, että trukin mitat ovat tarkasti valittu hyllykorkeuksien ja leveyksien mukaan. Säätöihin tulee soveltaa yleiseurooppalaisen kuormalavahyllystön EN-standardeja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


 
HT-Hyllytekniikka Oy     Mikontie 16     PL 1091     04431 JÄRVENPÄÄ     Puh. (09) 279 8200     Faksi (09) 271 0683


Tietosuojaseloste

Verkkokaupan toteutus Netello.com