Ostoskorisi on tyhjä
Etusivu   Palvelut   Yhteystiedot  

Kirjautuminen
Käyttäjätunnus

Salasana


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?Varastoautomaatit

Automatisoidut säilytysjärjestelmät ovat nykyaikaa! Sisällytämme automaattisia varastointiratkaisuja suunnittelemiimme kokonaisuuksiin aina toivomusten ja mahdollisuuksien mukaan.


Pystysuuntainen hissijärjestelmä on sekä keräilyä nopeuttava apuväline että tehokas säilytysjärjestelmä. Automaattisen keräilyhissin avulla varaston tilankäyttö korkeussuunnassa voidaan hyödyntää maksimaalisesti. Liikkuva nostolaite menee määritellyn hyllytason luo ja vie sen keräilypisteeseen, jossa työntekijä ottaa tai lastaa tavarat. Nostolaite hakee tavaran keräilyasemalle muutamassa sekunnissa. Keräily tehostuu entisestään, jos työntekijä käyttää kahta keräilylaitetta samanaikaisesti. On hyvä ottaa huomioon, että automatisoidut ratkaisut ovat myös työturvallisuutta edistävä tekijä. Keräilyssä käytetyillä automaattisilla nostolaitteilla voidaan merkittävästi vähentää ruumiillisesti rasittavien työtehtävien määrää.


Pystysuuntainen karusellivarasto sisältää puolestaan monta liikkuvaa kannatinalustaa, jotka toimittavat halutut tavarat nopeasti keräilyasemalle. Järjestelmä on ihanteellinen työkalujen, toimistomateriaalien ja kulutustarvikkeiden säilytykseen.


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!


 
HT-Hyllytekniikka Oy     Mikontie 16     PL 1091     04431 JÄRVENPÄÄ     Puh. (09) 279 8200     Faksi (09) 271 0683


Tietosuojaseloste

Verkkokaupan toteutus Netello.com